top of page

April - 2024

Hoogste punt bereikt op de bouw van de Hurkse Bogen. Klik hier voor meer foto's van de bouw.
Melkfabriek De Caai exterieur.jpg

Juni - 2023

Oplevering van het casco en de centrale hal van de Melkfabriek op de Caai. Nu wachten op de huurders en de inrichting van het landschap. Zie deze link voor meer informatie over de beschikbare units.

Augustus - 2023

In opdracht van Harrie van Helmond treffen we de voorbereidingen voor het aanpassen en renoveren van het rijksmonument de "Coöperatieve Centrale Boerenleenbank" in Eindhoven. Eerste stap: uittekenen van de huidige situatie. Zie link.

Juni - 2023

Zomers bezoek aan de bouwplaats van de Hurkse Bogen. Het zonlicht komt binnen door de prachtig vernieuwde daklichten van glazen bouwstenen. Klik hier om de plannen te zien.

ext.jpg

Juni - 2023

Vergunning verleend door de gemeente Den Haag. We hebben een dakopbouw ontworpen op een monumentaal Jugendstil gebouw in het hart van de Stationsbuurt in Den Haag. Zie deze link voor meer informatie.

Juli - 2022

Net na de Melkfabriek hebben we vergunning gekregen voor de transformatie van de Melkontvangst! Zie deze link voor meer informatie over dit project.

Juni - 2022

Vergunning voor de transformatie van de Melkfabriek op de Caai verleend, sloopwerk in volle gang! Zie deze link voor meer informatie.

November - 2021

Na het bezoek van de Dutch Design Week, vindt GLOW plaats in de Melkfabriek op de Caai in Eindhoven! Momenteel werken wij aan de transformatie van deze melkfabriek naar een multifunctioneel gebouw met het thema Future Food, health and social design. Zie deze link voor het hele verhaal.